HírlevélMegoldás.hu kezdőlap
HírlevélMegoldás.hu blog

Csomag megrendelése a Hírlevélmegoldás.hu hírlevél küldő rendszerében:

A Hírlevélmegoldás.hu rendszerében történő előfizetési igényt bejelentkezve, a felhasználói adatok megadását követően lehetséges rögzíteni. Ezt megteheti a Beállítások, Felhasználói adatok menüpontban. Fontos, hogy ügyeljen minden mező kitöltésére!

A felhasználói adatok megadását követően, a Beállítások, Előfizetés menüpontban adható meg, hogy mely csomagra szeretne előfizetni.
A csomag kiválasztását, és az igény rögzítését követően, megjelenítésre kerülnek az előfizetési díj megfizetéséhez szükséges információk, továbbá a megadott e-mail címre egy díjbekérő számla (visszaigazolás) kerül kiküldésre, amely részletesen tartalmaz minden információt az átutalás elvégzéséhez. Fontos, hogy a Hírlevélmegoldás.hu kizárólag annak a gazdasági társaság, vagy személynek a nevére állítja ki a számlát amely a bankszámla kivonaton szerepel, mint az összeg küldője. A szolgáltatáshoz kapcsolódó számla az előfizetési díj beérkezését követően kerül kiállításra, postázásra. Kiemelten ügyeljen a díjbekéső számlán meghatározott közlemény megadására, pontos egyezésére, hiszen rendkívül fontos az összeg küldőjének, és a hozzá tartozó előfizetési igény beazonosításhoz.
Az igényelt csomagban foglalt szolgáltatások az összeg beérkezését követő 1-3 munkanapon belül kerül jóváhagyásra.

Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

Ne feledje, kérdését hozzászólás formájában is felteheti.

Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail cím*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:
* a mező kitöltése kötelező
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: