HírlevélMegoldás.hu kezdőlap
Részletes ismertető

HírlevélMegoldás.hu a hírlevélküldő szolgáltatás:

A hirlevelmegoldas.hu szolgáltatás segítségével könnyedén kihasználhatja az e-mail marketing adta rendkívüli lehetőségeket. A rendszerrel alapvetően a következő tevékenységek végezhetőek el:
 • E-mail címlista kezelés
 • Csoportos e-mail küldés
 • Eredménymérés

E-mail listakezelés

A listákhoz feliratkozókat lehet rendelni, alapvetően két adattal: Név és E-mail cím. A feliratkozókhoz az alapvető adatokon túl tetszőleges adatok tárolhatóak, melyek űrlaptervezővel listánként megadhatóak.

A listabővítés (feliratkozók felvitele) három módon történhet:

A rendszer a leiratkozásokat automatikusan kezeli. Minden, nem piszkozatként kiküldött levél alján megjelenik egy leiratkozó hivatkozás, melyet megtekintve automatikusan törölheti magát a feliratkozó.
A leiratkozásokról értesítőt kaphat e-mailen a levelezőlista lista tulajdonosa.

Csoportos e-mail küldés

A rendszerrel küldhető levelek száma az egyes csomagokban foglaltak szerint vannak korlátozva. Előfizetés esetén havi szinten meghatározott levélszám áll rendelkezésére.

A választható csomagok tulajdonságait megtekintheti a következő webcímen:

http://hirlevelmegoldas.hu/cms/csomagok.html

A csoportos küldésből három fajtát kezel a rendszer:

 • Azonnali levél:
  Az azonnali levelek kiküldésének megkezdése a felvitel időpontjától számítva 10 percen belül történik. Ezt a fajta levelet szokás küldeni akkor, ha eseti kommunikációt szeretne, azaz például szeretné közölni az éppen frissült raktárkészlet információkat.
 • Időzített levél:
  A kiküldés dátumnál megadott nap kora reggelén kerül küldésre a levél. Ezzel a levélfajtával például előre eltervezett akciókról/termékbevezetésekről értesítheti feliratkozóit.
 • Követő levél (hírlevél sorozatok):
  A kiküldés nap adja meg, hogy a feliratkozás napjától számítva hány nap múlva kerüljön kiküldésre a levél. Ez is egyfajta időzített levél, de itt az időzítés napokban, a feliratkozás idejétől számolandó, és minden feliratkozónál más.
  A követő levelek segítségével felépíthet egy automatizált kommunikációs csatornát. A leggyakoribb példa erre az e-mail tanfolyam.

Mérés, statisztika

A rendszer a következő történésekről készít statisztikákat:

 • Feliratkozások statisztika:
  A feliratozások statisztika segítségével láthatja, mikor és mennyi feliratkozóval bővültek levelező listái a weboldalon elhelyezett feliratkozó űrlapokon keresztül.
 • Leiratkozások statisztika:
  A leiratkozások statisztika segítségével láthatja, mikor és mennyi feliratkozó kattintott a kiküldött levelek végén található leiratkozás hivatkozásra.
 • Megnyitások statisztika:
  A kiküldött levelek megnyitása, azaz olvasottsága a levelekben elhelyezett követő kép segítségével mérhető. Fontos, hogy csak azoknál történik mérés, akik engedélyezik a képek megjelenítését.
 • Kattintások statisztika:
  A levek szövegébe a html hivatkozásként elhelyezett webcímeket a rendszer lecseréli egy olyan webcímre, amit megnyitva az olvasó (feliratkozó) eljut az eredeti webcímre, viszont közben a rendszer statisztikát készít a megnyitásról. Ezeknek a kattintásoknak a számát láthatja a Kattintások statisztika részben, napokra lebontva.
 • Küldés statisztika:
  A listákra kiküldött levelek száma követhető napokra lebontva a Küldés statisztika segítségével. Belekerül az összes levélfajta, a normál, ütemezett és időzített, a tesztként kiküldött piszkozatok viszont nem.
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: