HírlevélMegoldás.hu kezdőlap
Egyéb információk

Jogi nyilatkozat

A HírlevélMegoldás.hu hírlevélküldő szolgáltatás üzemeltetője és készítője

KontorNET Bt.
Posta cím: 9081 Győrújbarát, Fő u. 45.
Adószám: 22389426-2-08
Cégjegyzék szám: 08-06-013458
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 03016-0001
Ügyfélszolgálat telefonon: 06 30 535 2181
Ügyfélszolgálat e-mail-en: info "kukac" hirlevelmegoldas.hu
Kapcsolattartó személy: Kontor Zoltán

Felelősség

A hírlevélmegoldás.hu weboldalon történő regisztrációt követően a regisztrált Ügyfél köteles eleget tenni a szolgáltatás használata során a rá vonatkozó törvényi szabályozásokat, továbbá az Általános Szerződési Feltételekben rögzítetteknek. Elmulasztása esetén a KontorNET Bt. semmilyen felelősséget nem vállal, az ebből adódó jogvitákért. Ügyfélnek minősül minden olyan tagja a rendszernek, aki a hirlevelmegoldas.hu weboldalon sikeres regisztrációt hajtott végre. A KontorNET Bt. a technikai hátteret biztosítja a szolgáltatás működéséhez, a rögzített címlistákkal, az elküldött, és megjelenített információkkal, termékekkel kapcsolatosan semminemű felelősséget nem vállal.

A hírlevélküldéssel kapcsolatos törvényi szabályozások betartása

A hirlevelmegoldas.hu hírlevél küldő rendszerével kizárólag a törvényi szabályozások értelmében szabályosan gyűjtött e-mail címekre jogosult az Ügyfél hírlevelet küldeni!
Kéretlen, hozzájárulást kérő levelek, reklámlevelek küldése a hírlevelemegoldas.hu rendszerével tilos! Bárminemű e-mail címekkel történő visszaélés, esetén a Szolgáltató jogosult a regisztráció azonnali, minden előzetes jelzés nélküli felfüggesztésére, illetve törlésére, továbbá bejelentést tenni a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. Amennyiben Ön a hirlevelmegoldas.hu rendszerén keresztül kéretlen levelet kapott, kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunkon. A bejelentés tartalmazza a levél címzettjét, feladóját, továbbá a kézbesítés dátumát.

Adatkezelés

KontorNET Bt. a hirlevelmegolas.hu rendszerében rögzített adatokat bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számra. Kivételt képeznek ez alól a jogilag indokolt, és dokumentumokkal alátámasztott esetek.
További adatkezelési irányelvek és információk az Általános Szerződési Feltételekben olvashatóak.

Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: